Ontdek de Unieke Bieren van Brouwerij Bello

published on 15 June 2023

Ben je een liefhebber van speciaalbier en op zoek naar nieuwe smaakbelevingen? Maak dan kennis met Brouwerij Bello, een opkomende brouwerij gevestigd in Vinkeveen. Brouwerij Bello is opgericht door hobbybrouwer Kelvin Hoogeboom, die met passie en toewijding prachtige bieren brouwt. In dit artikel nemen we je mee op een smaakvolle reis door de wereld van Brouwerij Bello en laten we je kennismaken met hun verrukkelijke speciaalbieren.

Brouwerij Bello
Brouwerij Bello

De naam Brouwerij Bello is een verwijzing naar het lokale Bellopad, een beroemd wandelpad dat vroeger een spoorlijnverbinding was. De stoomlocomotief 'Bello' raasde decennia lang door de woonplaats van de brouwer en symboliseert de rijke historie van de regio. Daarnaast is 'Bello' een verbastering van het Italiaanse woord 'Bellissimo', wat staat voor mooi of prachtig. En dat is precies wat Brouwerij Bello wil bieden: prachtig bier uit Vinkeveen.

Brouwer Kelvin startte in december 2019 met een kleine brouwketel in zijn schuur en ontwikkelde verschillende bierstijlen. Samen met vrienden creëert hij een kleurrijk palet van diverse smaken. Alle recepten worden met liefde ontwikkeld in Vinkeveen en kunnen, bij positieve ontvangst, uitgroeien tot grotere oplages.

Sinds maart 2021 richt Brouwerij Bello zich op een breder publiek en introduceert regelmatig nieuwe bieren. Een voorbeeld hiervan is de 'Dormiente', een blond bier met een alcoholpercentage van 5,5%. Dit bier dankt zijn naam aan het Italiaanse woord voor 'dwarsligger' en heeft een verfrissend karakter. Wil je dit bier bestellen? Klik dan hier.

Bello Dormiente
Bello Dormiente

Een andere aanrader is de 'Tridente', een heerlijke tripel met een kruidig en verfrissend karakter. Met een alcoholpercentage van 8,2% is dit bier geliefd bij liefhebbers van zwaardere bieren. Ontdek hier meer over de Tridente en bestel hier

Bello Tridente
Bello Tridente

Brouwerij Bello streeft ernaar om onderscheidende bieren te creëren met een eigen twist. Door gebruik te maken van ongewone ingrediënten en unieke brouwtechnieken zorgen ze voor een unieke smaakbeleving. Daarnaast staat Brouwerij Bello bekend om zijn betaalbare prijzen, want goed speciaalbier hoeft niet duur te zijn.

Wil je kennismaken met de bieren van Brouwerij Bello? Bestel online via Sunny Barrels. Ontdek de beste speciaalbieren van Nederland en geniet van de ambachtelijke creaties van deze microbrouwerij. Brouwerij Bello bewijst dat kwaliteitsbier toegankelijk kan zijn voor iedereen.

Proef de passie en ambacht van Brouwerij Bello en laat je verrassen door hun smaakvolle bieren. Of je nu een liefhebber bent van tripel karmeliet, blonde bieren of op zoek bent naar een bierproeverij met vrienden, Brouwerij Bello heeft voor elk wat wils. Bestel vandaag nog jouw favoriete speciaalbier en ontdek de heerlijke wereld van Brouwerij Bello!

Sunny Barrels - de juiste bier voor je
Sunny Barrels - de juiste bier voor je

Read more

Make your website with
Unicorn Platform Badge icon